Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 22:08. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Kolfilterfläktar


8 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp f.n. ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Inbyggnadsfläkt PICCANTE Calino vit
Vid köp av 10 st :
674,10 kr * / st
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
8 av 8 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Kolfilterfläktar"

Köp kolfiberfläkt i HORNBACHs webbshop

Det är nästan olidligt att inte ha en fläkt i sitt kök! Förutom att suga åt sig matos så förbättrar även fläkten i köket inomhusklimatet. Genom att använda fläkten varje gång du lagar mat så förebygger du även uppkomsten av fukt och mögelskador i din bostad. Det finns olika sorts fläkttyper för köket varav kolfilterfläkten är ett vanligt alternativ i hemmen. En kolfilterfläkt har en inbyggd motor som suger in matos och dylikt, filtrerar det genom kolfiltret och sedan blåser tillbaka luften ut i rummet igen. För att en kolfilterfläkt ska fungera optimalt så behöver den dock rengöras regelbundet, är fettfiltret tätt så minskar sugförmågan ordentligt. På HORNBACH har vi ett brett sortiment av köksfläktar med kolfilter, som kan monteras på olika sätt. Du finner garanterat en kolfilterfläkt som passar dina och kökets behov!

Hur fungerar en kolfilterfläkt?

När det inte finns någon frånluftskanal i ditt kök så kan en kolfilterfläkt istället göra jobbet. En köksfläkt med kolfilter suger in fett och lukt som kommer från matlagning och filtrerar det genom ett kolfilter innan det går tillbaka ut i rummet igen. För att fläkten ska fungera optimalt så krävs det att du byter kolfiltret i köksfläkten med jämna mellanrum. Det finns olika storlekar på kolfilter och dessutom de som är tvättbara och andra som istället måste bytas ut. I vårt sortiment av köksfläktstillbehör hittar du både fläktfilter och kolfilter för olika kolfilterfläktar.

Handla köksfläkt med kolfilter på webben

På HORNBACH finner du kolfiberfläktar som monteras på väggen, taket, är frihängande eller inbyggda, med andra ord så finns det en köksfläkt med kolfilter för alla kök. Handla direkt på webben och slipp att själv bära otympliga paket. Vi skickar din kolfiberfläkt direkt till dig – snabbt, säkert och alltid till ett lågt pris!

upp