0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-21 klockan 13:47. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Högskåp


1 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
1 av 1 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Högskåp"

Köp högskåp på HORNBACH.se

Ett högskåp är en mycket praktisk del av köket som rymmer mycket förvaring. Högskåp brukar ofta kallas för skafferiskåp eftersom de används till förvaring av torrvaror och dylikt. När du ska köpa ett nytt skafferiskåp – börja kolla hos HORNBACH, vi har nämligen ett stort utbud av praktiska och ergonomiska högskåp för köket.

Högskåp

Bästa platsen för högskåp

Ett högskåp är en stor möbel som kan ta mycket plats, därför är det viktigt att placera ditt köksskåp på ett praktiskt ställe. Ta en titt på ditt kök och föreställ dig var ditt nya skafferiskåp skulle passa – helst vill man placera ett högskåp nära arbetsytan men också gärna i ett hörn av köket. Ett högskåp kan rymma många olika typer av varor – vanligtvis förvarar man olika livsmedel där, som konserver, pasta och andra torrvaror.

Om du placerar ditt högskåp bredvid kylen så har du alltid alla ingredienser nära till hands och matlagningen går som en dans!

Högskåp med utdragslådor

Nuförtiden har det blivit väldigt populärt att skaffa högskåp med utdragslådor. Till skillnad från traditionella högskåp med hyllplan så är det mycket lättare att hitta det du ska i skåpet. Du kan nämligen dra ut och se hela hyllplanet samtidigt och kan komma åt matvarorna både från sidan och uppifrån. Du slipper att sträcka dig in efter något som gömmer sig allra längst in i skåpet – praktiskt! Om du vill förvandla dina befintliga högskåp kan du enkelt sätta in skenor för utdragslådor. På så vis kan du göra köket mera ergonomiskt utan att behöva byta ut hela dina högskåp.

Montera högskåp själv

Högskåp är, som namnet antyder, höga. Om de välter kan de göra stor skada, så därför är det av yppersta vikt att du förankrar dina skafferiskåp stadigt i väggen. En vanlig metod är att använda så kallad skivexpander i väggen bakom för att dina högskåp ska stå tillräckligt stadigt.

Handla högskåp till köket på nätet

Slipp frakta hem dina nya tunga högskåp genom att beställa dem i HORNBACHs webbshop! Vi skickar dem direkt till dig, snabbt, smidigt och prisvärt! Om du hellre vill hämta upp ditt nya skafferiskåp i närmaste HORNBACH-varuhus så är det bara att klicka på " reservera och hämta" istället så finns det färdigt för upphämtning bara några timmar senare! Då kan du passa på att få gratis rådgivning på plats av våra kunniga projektrådgivare. Välkommen!

upp