Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra snö- & halkprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-06 klockan 08:52. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Trinettkök & pentry


2 resultat
Köp på webbenKan ej reserveras
2 av 2 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Trinettkök & pentry"

Köp trinettkök och pentry i HORNBACHs webbshop

Ett praktiskt litet kök: minikök, trinettkök eller pentry - oavsett vad du kallar detta lilla kök har de allt man behöver! Alla lägenheter har inte ett separat rum som kan användas som kök. Speciellt i små lägenheter, studentlägenheter eller sommarstugor måste man använda sig av platssparande kökstyper - ett trinettkök är då alldeles utmärkt. I HORNBACHs webbshop hittar du ett brett sortiment med minikök och pentrykök.

Trinettkök är ett modernt, kompakt och fullutrustat kök!

Med de funktionella trinettköken har du både en kyl och frys samt goda möjligheter att laga mat, diska och förvara dina kökstillbehör och varor på ett litet utrymme. Det finns pentry med kylskåp men även pentry utan kylskåp. Ett trinettkök har allt som man behöver för att laga mat!

Olika storlekar av trinettkök

För att du ska kunna hitta det minikök som passar dig så kan du köpa pentry i flera olika storlekar hos oss. Vi har allt ifrån ett minikök på 100 cm upp till ett trinettkök med tre skåp som är lite större, men fortfarande kompakt. Om du t.ex. är student och vill ha en praktisk och prisvärd helhetslösning så kan du köpa ett av våra set av trinettkök med tillhörande vitvaror. Då ingår t.ex. kyl, frys, kokplattor och diskho – allt man behöver i ett kök! Vill du hellre ha en mikrovågsugn i ditt trinettkök? Inga problem, bara välj en av våra andra konfigurationer av kompletta minikök – så får du precis det du vill ha!

I HORNBACHs breda sortiment av trinettkök hittar du dessa mått:

Köp trinettkök hos HORNBACH - dina fördelar

I HORNBACHs webbshop hittar du alltid trinettkök till lågt pris! Köp minikök direkt på nätet eller använd HORNBACHs service "Reservera och hämta i varuhuset“. Då kan du reservera ditt nya pentry på webben och hämta det vid ett senare tillfälle i ditt valda HORNBACH-varuhus. Om du skulle behöva tips för hur du ska planera eller montera ditt nya trinettkök, så är du välkommen in till något av våra varuhus för en kostnadsfri rådgivning.

upp