0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-20 klockan 07:11. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Du kan locka fram träets bästa sidor. Så fram med såg, borr och hammare. Men vad blir ditt nästa projekt? Är det en altan, en gäststuga eller ett uterum? Med rätt virke och bra verktyg kan du skapa vad du vill. Så sätt igång och gör ett bygge som består.

Bygg en uteplats

Uteplatsen – ditt vardagsrum i trädgården. En uteplats kan antingen vara stor eller liten, vara kvadratisk, full med växter eller indelad i olika sektioner, här är det bara din fantasi som sätter gränserna. Du kan bygga din uteplats i olika material och sedan plantera växter runt den eller sätta upp ett vindskydd, för att få en mer stillsam plats att njuta på. På HORNBACH visar vi dig hur du bygger en utelplats, och därmed förlänger ditt hus.

Vårda din fasad och behandla trä utomhus

Då trä är ett organiskt material behöver det skyddas för att klara av fukt, solljus och temperaturskillnader. Obehandlat trä får kortare hållbarhet och dess vackra utseende kommer försvinna genom angrepp av alger, mossa, mögel och sprickbildningar. Se därför till att skydda träet redan från början! Här kan du ta del av våra tips och råd för målning och behandling av trä.

Skapa mer utrymme med en friggebod, carport eller ett redskapsskåp

Har du behov av extra utrymme hemma? Då bör du spana in HORNBACHs breda sortiment av friggebodar, attefallshus, garage, uterum och redskapsbodar. Både friggebod och attefallshus är perfekta att använda som både förvaring, lekstuga, eller till med som en extra liten bostad hemma på tomten. Saknar du ett utrymme för att skydda bilen? Inte nog med att du slipper skrapa rutorna vintertid, risken för inbrott i den minskar också. Hos HORNBACH finner du ett brett utbud av attefallshus, stugor, uterum och carports, som beställs i färdiga byggsatser.

upp
HORNBACH