Behöver du hjälp av proffs till ditt projekt? Boka installation via Hantverkartjänster >

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2024-03-01 klockan 21:57. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Batteridriven gräsklippare


22 resultat
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Tips & råd
Allt du behöver veta om batteridrivna gräsklippare

Allt du behöver veta om batteridrivna gräsklippare

Nu kan du slippa sladdhärvor, illaluktande avgaser och hörselskydd! Med en batteridriven gräsklippare blir det en både tystare och mer miljövänlig klippning. En batteriklippare passar dig som har allt ifrån en mindre grä ...mer

Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Köp på webbenReservera & hämta
Köp på webbenKan ej reserveras
Köp på webbenTillfälligt ej reserverbar
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Tips & råd
Att tänka på när du klipper gräsmattan

Att tänka på när du klipper gräsmattan

Det krävs mer än bara gödsel och vatten för att din gräsmatta ska må bra, du måste också klippa den på rätt sätt. Här kan du läsa om hur den ska klippas, när detta ska ske och hur ofta.

Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Tips & råd
Så väljer du rätt sorts gräsklippare

Så väljer du rätt sorts gräsklippare

En gräsklippare köper man inte på nytt varje år. Därför bör man noga tänka igenom vilken modell som passar bäst för ens egna behov innan man beslutar sig för att köpa. Här har vi sammanställt den information och de hjälp ...mer

Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
Köp på webbenKan ej reserveras
Webbköp ej möjligtReservera & hämta
Webbköp ej möjligtKan ej reserveras
22 av 22 resultat har visats
Sida 1 av 1
Kategorier inom samma överkategori

Populära varumärken inom kategorin "Batteridriven gräsklippare"

Köp gräsklippare med batteri på HORNBACH.se

Nu kan du glömma sladdhärvor, tomma bensindunkar och svårstartade klippare! Med en batteridriven gräsklippare får du inte bara en perfekt gräsmatta, utan även en klippare som startar på endast ett knapptryck. En batteridriven gräsklippare är tyst och lätt, både i sin vikt och att manövrera. Med en batterigräsklippare är du både flexibel och rörlig i ditt trädgårdsarbete och inte beroende av varken nätanslutning eller hörselkåpor!

Batteridriven gräsklippare

Så fungerar en batteridriven gräsklippare

En batteridriven gräsklippare drivs med hjälp av ett uppladdningsbart batteri. Hur länge du kan klippa med din batterigräsklippare på ett uppladdat batteri varierar, beroende på batteriets effekt. Är gräset dessutom långt och vått så går det åt mer energi av din gräsklippares batteri och den totala klipptiden kommer då att kortas. Så de ultimata förhållandena för en batteridriven gräsklippare är om du regelbundet klipper din gräsmatta och gör detta när gräset är torrt.

Är din gräsmatta lite större så kan det ändå vara en idé att köpa en batteridriven gräsklippare med två batterier. För att starta en batteridriven gräsklippare krävs det alltså endast ett laddat batteri samt ett knapptryck – enklare blir det inte!

Hos vissa varumärken har du idag möjlighet att använda samma batteri på flera maskiner. Det är inte ofta som man använder alla sina batteridrivna verktyg samtidigt. Detta betyder att maskinerna kommer att bli billigare i inköp, tack vare att du kan köpa dem utan batteri och du skonar samtidigt miljön. Läs mer om våra olika batterisystem här.

Därför ska du köpa gräsklippare med batteri

Marknaden bland trädgårdsmaskiner utvecklas hela tiden, så är det även med de olika drivteknikerna. En batteridriven gräsklippare blir bara starkare och starkare och kan i många situationer mäta sig med en bensinklippare. Ytterligare en positiv egenskap hos en gräsklippare med batteri är att de är relativt tystgående, du slipper att gå runt med en bullrig klippare. Då du även slipper att dra en sladd efter dig så är en batterigräsklippare mycket flexibel och lätt att arbeta med än en elgräsklippare. Det främsta pluset är ändå att du slipper att gå runt i bensinångor, en batteridriven gräsklippare blir alltså ett mer miljövänligt val och utsläppen minskar betydligt!

Batteridriven gräsklippare med 2 batterier

Äger du en större gräsmatta så ska du inte förminska tanke på att köpa batteridriven gräsklippare med 2 batterier. Batteritiden varierar beroende på batterispänningen samt hur ditt gräs ser ut. Är det långt och kanske lite vått så kommer det att gå åt mer kraft för att klippa det, då tar batteriet slut fortare. Köper du batteridriven gräsklippare med 2 batterier så kan ett batteri sitta på laddning medans du klipper gräset på det andra och sedan kan du smidigt byta batteri när detta är slut. I annat fall kan du få ta en paus i ditt trädgårdsarbete medans batteriet behöver laddas.

Vilken batteridriven gräsklippare är bäst?

På HORNBACH kan du välja och vraka bland ett brett sortiment med batteri gräsklippare från kända varumärken som Bosch gräsklippare med batteri, GARDENA, DeWalt, for_q och Worx, men vilken modell är rätt för dig? I dagsläget så kan man jämföra effekten på en batteridriven gräsklippare med övriga gräsklippare. Den stora skillnaden är att du kommer begränsas i tid med ett batteri. Därför lämpar sig en batterigräsklippare till dig som har en gräsmatta på upp till 600-700 m², om du inte väljer att köpa flera batterier till din batteri gräsklippare. I vår guide: Allt du behöver veta om en batteridriven gräsklippare berättar vi vad du ska tänka på inför ditt köp av en batterigräsklippare, så att du köper batteriklipparen som passar dig och dina behov.

Handla gräsklippare med batteri på HORNBACH

När du köper din batteridrivna gräsklippare på HORNBACH så lämnar vi inte bara garanti på din batterigräsklippare, utan även lågprisgaranti. Det betyder att vi garanterar dig det bästa inköpspriset på marknaden för din batterigräsklippare. Slipp besväret med att lyfta och bära tunga lådor, köp din batteridrivna gräsklippare enkelt i HORNBACHs webbshop och få den levererad hem till dig!

Har du fortfarande inte bestämt dig för vilken gräsklippare du ska köpa? Här kan du se alla modeller av gräsklippare som du kan köpa på HORNBACH – hitta din nya trädgårdshjälpreda nu!

upp