0 Önskelista 0 Varukorg
Hornbach Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2022-08-20 klockan 07:50. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Har ditt hus sett sina bästa dagar? Nu är det rätt tid att sätta igång. Renovera fasaden eller lägga nytt tak. Nya fönster och dörrar gör enorm skillnad. Det är ju ditt hus. Ta hand om det.

Ta hand om fasaden

Att måla och behandla trä som ska vara utomhus är ett måste! Då trä är ett organiskt material behöver det skyddas för att klara av fukt, solljus och temperaturskillnader. Obehandlat trä får kortare hållbarhet och dess vackra utseende kommer försvinna genom angrepp av alger, mossa, mögel och sprickbildningar. Se därför till att skydda träet redan från början!

Reparera och bygg på huset

Det är viktigt att du vårdar ditt hus och fasad, för att din bostad ska hålla en lång tid framöver. När det ska byggas på huset har vi tipsen till hemmafixarna och gör-det-själv entusiasterna. Allt från grundkonstruktion, isolering av huset, fasadrenovering till fönsterbyre. Och med vårt breda sortiment av byggmaterial hittar du allt du behöver för ditt projekt.

Så isolerar du ytterväggar utifrån

Tilläggsisolera ytterväggen utifrån och höj temperaturen på de gamla väggarna! Om du har planer på att förändra husets fasad är det här ett utmärkt tillfälle att samtidigt tilläggsisolera. Fördelen med utvändig isolering ...läs mer

Bygga uteplats

Uteplatsen – ditt vardagsrum i trädgården! En uteplats kan antingen vara stor eller liten, vara kvadratisk, full med växter eller indelad i olika sektioner, här är det bara din fantasi som sätter gränserna! Du kan bygga din uteplats i olika material och sedan plantera växter runt den eller sätta upp ett vindskydd, för att få en mer stillsam plats att njuta på. På HORNBACH visar vi dig hur du bygger en utelplats, och därmed förlänger ditt hus.

Bygg med sten i trädgården

Vill du bygga med material som håller, då ska du välja sten! Vilken typ av sten du ska välja beror på vart den ska ligga, hur den kommer att belastas och vilket utseende du vill att din marksten ska ha. HORNBACH har ett stort sortiment av stenplattor, marksten, mursten, grus och sand. Välj bland allt från marksten i granit, skiffer, kantsten i betong, kullersten till sjöstensplattor. Ska du bygga en trädgårdsgång, garageuppfart eller uteplats? Hos oss hittar du marksten som passar bäst till dig och ditt projekt!

Förbered för sol och värme

När sommaren kommer vill vi tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Men många timmar i solen kan bli jobbigt och i vissa situationer till och med farligt. Med hjälp av ett solskydd som parasoll, markis, solsegel eller paviljong kan du välja dina stunder i solen. Med olika lösningar, kan du välja att montera ditt solskydd på fasaden eller låta det vara fristående i din trädgård. Du har fortfarande möjlighet att vara ute och njuta av värmen men solskyddet räddar dig från solens starka strålar som annars kan blända eller bränna dig.

Trädgårdsmaskiner som gör arbetet lättare

Det finns inga jobbiga trädgårdsarbeten, om du bara har rätt trädgårdsmaskin eller -verktyg! Oavsett om du går till din trädgård för att gräva, kratta, plantera, klippa, skörda eller till och med bygga så är det viktigt att ha rätt redskap. Arbetet kommer att gå både lättare och fortare då – och du får tid över till att göra annat!

upp
HORNBACH