0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-09-27 klockan 14:27. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.
Aktuellt

Din trädgård. Din vilja.

Din trädgård. Din vilja.

I din trädgård är det dina idéer som ska få styra. Klart att du bestämmer hur altanen och gräsmattan ska se ut. Så sätt ditt avtryck. Skapa trädgårdsgångar och plantera de växter som gör dig knäsvag. I dina drömmars trädgård bestämmer du. Det är ju din trädgård. Din vilja.

I din trädgård är det dina idéer som ska få styra. Klart att du bestämmer hur altanen och gräsmattan ska se ut. Så sätt ditt avtryck. Skapa trädgårdsgångar och plantera de växter som gör dig knäsvag. I dina drömmars trädgård bestämmer du. Det är ju din trädgård. Din vilja.

Anlägg en trädgårdsgång

En trädgårdsgång ska vara både vacker och funktionell och vilken typ av markbeläggning du ska välja när du ska lägga en gång beror bland annat på önskat läggingsmönster, vilken funktion trädgårdsgången ska fylla och din personliga smak. Här hittar du guider, instruktioner, tips och tricks – låt dig inspireras och sätt igång med din gång!

Så lägger du en trädgårdsgång

Här får du veta hur du måste gå tillväga, steg för steg, när du ska anlägga en trädgårdsgång. En trädgårdsgång ska vara både vacker och funktionell och vilken typ av markbeläggning du ska välja när du ska lägga en gång b ...läs mer

Vårda din gräsmatta

Vill du ha en grön gräsmatta? Då behöver du underhålla den med näring och vatten, klippa den på rätt sätt och lufta den för att den ska må bra. En tät och stark gräsmatta konkurrerar ut ogräs och står emot sjukdomsangrepp, ogräs och mossa.

Bygga uteplats

Uteplatsen – ditt vardagsrum i trädgården! Oavsett om du ska bygga en uteplats i trä eller sten, montera markiser eller ett vindskydd så har du hittat rätt. Här hittar du allt ifrån inspiration, arbetsbeskrivningar, guider och rätt produkter för ditt uteplatsprojekt.

Odla hemma

Att odla egna grönsaker, örter och blommor kräver varken stora ytor eller hårt arbete. På HORNBACH hittar du tips & idéer på hur du odlar med små medel, både det som är en fröjd för ögat och ätbart. Vi ger dig inspiration på hur du plantera dina plantor i praktiska och trendiga krukor och drivbänkar. Hur du sedan sköter dina växter på bästa sätt – för att de till slut ska ge en riklig skörd!

Bevattning för trädgården

För att gräsmattan ska grönska och blomrabatten ska blomstra behöver dina växter tillräckligt med vatten. Med smarta bevattningssystem håller sig din trädgård grön och livskraftig. Vi har samlat ihop användbar information, anvisningar och tips om allt från trädgårdsslangar och vattenspridare till automatisk bevattning.

Njut av din trädgård

Klipp gräset

En gräsklippare köper man inte på nytt varje år. Därför bör man noga tänka igenom vilken modell som passar bäst för ens egna behov innan man beslutar sig för att köpa. Här har vi sammanställt den information och de hjälpmedel som är viktigast inför ditt köpbeslut åt dig.

Tvätta rent i trädgården

Dags att köpa en högtryckstvätt? Högtryckstvättar är det mest effektiva sättet att rengöra utomhus, och är dessutom väldigt enkla att använda. Det finns en mängd olika högtryckstvättar med olika funktioner och finesser och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja. Här går vi igenom hur du använder och underhåller din högtryckstvätt, men också vilka tillbehör och rengöringsmedel som passar till de olika användningsområdena!

upp