0 Önskelista 0 Varukorg

Sommarprojekt

Sommarprojekt

Har dina sommarplaner blivit inställda, som för så många andra? Här kan du ta del av flera härliga sommarprojekt som gör det mycket roligare att spendera sommaren hemma i trädgården. Vad väntar du på – starta ditt sommarprojekt redan idag!

Lästid: 2 min.

Håll dig sysselsatt i sommar

Är du, precis som vi, hemmafixare som gillar att hålla igång och ta itu med saker? Dessa speciella tider kräver mycket från oss och vi kan inte köra på som vanligt. Att hålla avstånd och vara hemma mer än vanligt vänjer man sig vid mer och mer. Men att sitta stilla? Det är svårt för oss som gillar att hålla igång. Så sätt igång med lite sommarprojekt, istället för att sitta still.

HORNBACH hjälper dig gärna att fylla denna tid på ett användbart och kreativt sätt. Så att du kan hålla dig själv och hela familjen sysselsatt i sommar. Här hittar du roliga projekt i olika svårhetsgrader!

Bygg din egen BBQ-vagn

Imponera på vännerna och gör grillningen ännu trevligare med en BBQ-vagn. Vagnen passar utmärkt till att ha som avlastningsyta, ett ställe att hacka grönsaker på, eller att hänga kökshanddukar och örter på. Smart va?

Till steg för steg-guiden >>

Bygg BBQ vagn

Bygg din egen utomhusbar

Skapa en härlig feststämning i trädgården med en utomhusbar. Denna bar bygger du enkelt med bara några få delar, och den kommer sedan vara höjdpunkten i trädgården under alla grillfester!

Till steg för steg-guiden >>

Bygga utomhusbar

Bygg en ställning till hängmattan

Efter hårt arbete är det skönt att slappna av. Har du ingen hängmatta i trädgården? Bygg dig en egen som du kan slappa i efter hårt arbetande dagar.

Till steg för steg-guiden >>

Bygga hängmatteställning

Bygg din egen pool av lastpallar

En pool i trädgården. Vem vill inte ha det? Det låter kanske för bra för att vara sant, men du kommer väldigt långt med några lastpallar.

Till steg för steg-guiden >>

Bygga pool

Bygg en basketkorg

Vill du spela basket på hemmaplan? Att bygga en egen basketkorg är superenkelt! Allt du behöver är en låda, en träskiva och lite vit färg eller tejp.

Till steg för steg-guiden >>

Bygga basketkorg

Bygg ett fotbollsmål

Bygg ett eget fotbollsmål. I denna steg för steg-guide visar vi dig hur du bygger ett fotbollsmål på bara en timma.

Till steg för steg-guiden >>

Bygga fotbollsmål

Fler projekt att ta tag i under sommaren

Så lägger du en trädgårdsgång

Här får du veta hur du måste gå tillväga, steg för steg, när du ska anlägga en trädgårdsgång. En trädgårdsgång ska vara både vacker och funktionell och vilken typ av markbeläggning du ska välja när du ska lägga en gång b ...läs mer

upp

HORNBACH använder cookies. När du fortsätter surfa på vår sida godkänner du användandet av cookies. Mer information

x