Ta ett iskallt grepp om vintern – med våra halkbekämpningsprodukter!

0 Önskelista 0 Varukorg
HORNBACH Göteborg Öppettider
Minelundsvägen 8
417 05 Göteborg

order-goteborg@hornbach.com
+46 31-7799300
mån - fre: 06:00 - 20:00  
lör: 08:00 - 18:00  
sön: 09:00 - 18:00  
Du skrev ut den här informationen den 2023-12-01 klockan 08:20. Observera att priserna på världsmarknaden och kortfristiga reaktioner kan göra att priserna ändras och därför kan avvika från din utskrift. Tack för din förståelse.

Vintern är här

Aktuellt på HORNBACH

Lågprisgaranti

Vissa drömmer. Du tapetserar

Förnya rummet med färg

Byggvaruhuset med allt för dina projekt - även på webben!

HORNBACH har en passion för alla som inte räds att anstränga sig när det behövs. Vi älskar de som med enbart kraften i sina händer skapar något nytt eller förbättrar det gamla - utan att hindras av vare sig blåsor på fingrarna eller ömmande skuldror. De, som inte har något emot att svettas för sina projekt, så länge de får skruva, såga, hamra, måla eller plantera ...ända tills de nått sitt mål!

För denna starka vilja finns det också ett passande byggvaruhus. Varje dag jobbar alla våra anställda på HORNBACH i samma anda - både i våra bygg- och trädgårdsmarknader och på vår webbshop. Vårt uppdrag är att hjälpa människor i deras bygg- och trädgårdsprojekt. Det är därför HORNBACH fortfarande är nr 1 när det gäller projekt!

HORNBACH är platsen för de som älskar projekt - oavsett om du har möjlighet att utföra det själv eller behöver lite assistans. Hos oss finns det nämligen inga hinder för den som vet vad den vill ha - vi hjälper dig att förverkliga dina idéer! Börja med att botanisera runt i vår webbshop, låt fantasin gå lös och hitta dina favoritprodukter.

När du hittat det du söker så kan du handla direkt på nätet eller reservera för upphämtning i ditt närmsta varuhus. I våra varuhus kan du även boka HORNBACHs Hantverkarservice - vår komplettservice där våra professionella hantverkare gör ditt projekt till verklighet. Så vad väntar du på? Låt ingenting stoppa din projektlust! Yippie!

HORNBACH på nätet: enormt sortiment & djup projektkunskap

Oavsett vad du behöver på HORNBACH byggmarknad eller på HORNBACH webbshop har du hittat rätt: Vare sig du vill köpa ett akvarium eller bygga upp en carport. Vårt sortiment är enormt! Det täcker golv av alla slag, till exempel parkettgolv, laminatgolv eller heltäckningsmattor samt väggfärg, tapeter och väggtegel. Här hittar du också alla sorters byggmaterial du behöver för olika projekt, till exempel isolering av huset eller skötsel av trädgården.

Hos HORNBACH får du tips och råd för alla projekt inom bygg, renovering och trädgård - vi visar hur du gör! Med våra projektbeskrivningar växer du bortom dig själv: du har hantverket, vi har fackkunskapen!

upp